چهارشنبه ۰۱ اسفند ۰۳ ۱۹:۴۹ ۳۱ بازديد
سوپ جو یکی از محبوب ترین و محبوب ترین غذاهای در بین ایرانیان است و ستون ثابت بسیاری از پیام رسان ها است. گونه های سوپ جو با آماده سازی های مختلف در بیشتر طرفین یک سرو بزرگ هستند. بر خلاف اکثر تخیل افراد و 39 ؛ ، وجود مواد مغذی و ویتامین ها در سوپ جو آن را به یک وعده غذایی کامل تبدیل کرده است.
سوپ جو قرمز در گروه غذای محبوب برای بیشتر رستوران ها در این منو قرار دارد و هنوز هم انتخاب بسیاری از افراد است. پخت و پز در دستور العمل های مختلف کار ساده ای از سوپ جو است و می توانید با پختن این خانه با خانواده خود به راحتی از یک غذای خوشمزه لذت ببرید. تا انتها با سایت پارسی دی همراه باشید.
چگونه سوپ جو قرمز درست کنیم
سوپ جو قرمز نوعی سوپ است که از گذشته تا کنون و بیشتر منوی میان وعده مهمانی و رستوران با اکثر افراد آشنا است. سوپ جو قرمز یک تقویت کننده مهم برای کودکان و برای بیماران است ، به خصوص برای افراد مبتلا به سرماخوردگی.
دستور پخت سوپ جو قرمز
6 ساعت جو پوست را ترک کنید. (برای انجام این کار ، بهتر است شب قبل آن را انجام دهید.
گرمای زیر گلدان جو باید هر چند دقیقه متعادل و مخلوط شود تا از گرفتگی جلوگیری شود. این جو باید تا مینا ادامه یابد.
سپس سینه مرغ را با 2 لیوان آب ، 1 پیاز و کمی زردچوبه درون یک گلدان کوچک بریزید. نیمه گرفتن سینه مرغ را شروع کنید.
در این مرحله ، یک ظرف مناسب را برای تهیه سوپ و خرد کردن پیاز انتخاب کنید. این ظرف را در حرارت بگذارید و 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. (بیش از این مقدار روغن سوپ شما را چرب می کند.)
پیاز را برش دهید تا در گلدان نرم شود. هویج را خرد کنید یا از راهبه سمت راست برای خرد کردن استفاده کنید. سپس پیاز و سس را با پیاز برای چند دقیقه اضافه کنید.
اکنون زمان اضافه کردن ادویه و نمک فلفل به پیاز و هویج است. پس از آن زمان انتظار برای جذب مواد در گلدان. در حال حاضر ، سینه مرغ و ریش نیمی از آن را به پیاز و محتوای هویج در گلدان اضافه کنید.
در این نقطه پخت و پز سوپ ، جو پخته شده را با 4 فنجان آب به گلدان اضافه کرده و حرارت را در زیر گلدان افزایش دهید تا آب سریعتر جوشانده شود.
بعد از جوشاندن آب گلدان ، حرارت را کاهش داده و گرمای کمی سوپ را بگذارید.
در 30 دقیقه آخر سوپ ، خمیر گوجه فرنگی را در یک قابلمه کوچک با مقداری روغن صاف کنید تا طعم خام شود. سپس در یک لیوان آب جوش حل کنید و اضافه کنید.
سوپ جو قرمز در گروه غذای محبوب برای بیشتر رستوران ها در این منو قرار دارد و هنوز هم انتخاب بسیاری از افراد است. پخت و پز در دستور العمل های مختلف کار ساده ای از سوپ جو است و می توانید با پختن این خانه با خانواده خود به راحتی از یک غذای خوشمزه لذت ببرید. تا انتها با سایت پارسی دی همراه باشید.
چگونه سوپ جو قرمز درست کنیم
سوپ جو قرمز نوعی سوپ است که از گذشته تا کنون و بیشتر منوی میان وعده مهمانی و رستوران با اکثر افراد آشنا است. سوپ جو قرمز یک تقویت کننده مهم برای کودکان و برای بیماران است ، به خصوص برای افراد مبتلا به سرماخوردگی.
دستور پخت سوپ جو قرمز
6 ساعت جو پوست را ترک کنید. (برای انجام این کار ، بهتر است شب قبل آن را انجام دهید.
گرمای زیر گلدان جو باید هر چند دقیقه متعادل و مخلوط شود تا از گرفتگی جلوگیری شود. این جو باید تا مینا ادامه یابد.
سپس سینه مرغ را با 2 لیوان آب ، 1 پیاز و کمی زردچوبه درون یک گلدان کوچک بریزید. نیمه گرفتن سینه مرغ را شروع کنید.
در این مرحله ، یک ظرف مناسب را برای تهیه سوپ و خرد کردن پیاز انتخاب کنید. این ظرف را در حرارت بگذارید و 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. (بیش از این مقدار روغن سوپ شما را چرب می کند.)
پیاز را برش دهید تا در گلدان نرم شود. هویج را خرد کنید یا از راهبه سمت راست برای خرد کردن استفاده کنید. سپس پیاز و سس را با پیاز برای چند دقیقه اضافه کنید.
اکنون زمان اضافه کردن ادویه و نمک فلفل به پیاز و هویج است. پس از آن زمان انتظار برای جذب مواد در گلدان. در حال حاضر ، سینه مرغ و ریش نیمی از آن را به پیاز و محتوای هویج در گلدان اضافه کنید.
در این نقطه پخت و پز سوپ ، جو پخته شده را با 4 فنجان آب به گلدان اضافه کرده و حرارت را در زیر گلدان افزایش دهید تا آب سریعتر جوشانده شود.
بعد از جوشاندن آب گلدان ، حرارت را کاهش داده و گرمای کمی سوپ را بگذارید.
در 30 دقیقه آخر سوپ ، خمیر گوجه فرنگی را در یک قابلمه کوچک با مقداری روغن صاف کنید تا طعم خام شود. سپس در یک لیوان آب جوش حل کنید و اضافه کنید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر